Αδειες franchising από τον ΟΤΕ για τη δημιουργία 100 ΟΤΕ-shops
Τη μέθοδο του franchising επέλεξε ο ΟΤΕ για την ανάπτυξη δικτύου 100 νέων καταστημάτων OTE-shops σε όλη την Ελλάδα. Ο τηλεπικοινωνιακός οργανισμός γίνεται, με αυτή την απόφαση, η πρώτη επιχείρηση δημόσιου τομέα που θα διαθέτει άδειες δικαιόχρησης σε ιδιώτες.
Τη μέθοδο του franchising επέλεξε ο ΟΤΕ για την ανάπτυξη δικτύου 100 νέων καταστημάτων OTE-shops σε όλη την Ελλάδα. Ο τηλεπικοινωνιακός οργανισμός γίνεται, με αυτή την απόφαση, η πρώτη επιχείρηση δημόσιου τομέα που θα διαθέτει άδειες δικαιόχρησης σε ιδιώτες.
Τα ΟΤΕ-shops πρόκειται να διαθέτουν προϊόντα τεχνολογικής αιχμής και να παρέχουν υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης. Θα δραστηριοποιούνται στη σταθερή και την κινητή τηλεφωνία, τα δίκτυα, το Internet, τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και την ψηφιακή τηλεόραση.
Ο ΟΤΕ σκοπεύει να ενισχύσει τους συνεργάτες του σε αυτό το πλαίσιο, με το Τμήμα Υποστήριξης Δικαιόχρησης, που θα καθοδηγεί τους κατόχους των αδειών στην οργάνωση, τη διοίκηση, την προώθηση και τη λειτουργία των καταστημάτων. Η βοήθεια του οργανισμού θα επεκτείνεται ακόμη και στην επιλογή του κατάλληλου καταστήματος και την εποπτεία της επενδυτικής διαδικασίας.
Το αναλυτικό σχέδιο της πρότασης θα παρουσιαστεί από τον οργανισμό στη διάρκεια της 2ης Διεθνούς Εκθέσεως Franchise, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 25 ως τις 28 Φεβρουαρίου 2000.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας