Σε διάψευση της διαπραγμάτευσης για τη μεταγραφή του Ρουντ Φαν Νιστελρόι στην Τσέλσι προχώρησε την Παρασκευή η διοίκηση της ολλανδικής Εϊτχόφεν.
Ο 23χρονος επιθετικός, που το βράδυ της Πέμπτης πέτυχε τρία τέρματα στο εντυπωσιακό 4-0 της Εϊτχόφεν επί του Αγιαξ, ενδιαφέρει την Τσέλσι, χωρίς ωστόσο οι Βρετανοί να έχουν πιθανότητες για την απόκτησή του.
Δεν πωλείται τόνισε ο εκπρόσωπος της Εϊτχόφεν, Πέντρο Σαλαζάρ, που ωστόσο διευκρίνισε ότι ο παίκτης έχει ρωτήσει το σύλλογό του για τη δυνατότητα να παραχωρηθεί, στην περίπτωση που δεχτεί ελκυστική πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.
Η Τσέλσι, με 19 ξένους παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της, φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει 33 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Πηγές από τον ολλανδικό σύλλογο, πάντως, αναφέρουν πως, αν η ομάδα του Τζιανλούκα Βιάλι κάνει τόσο μεγάλη οικονομική προσφορά, δεν αποκλείεται να τεθεί υπό συζήτηση το ενδεχόμενο παραχώρησης του Φαν Νιστελρόι.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.