Πήρε και Νταλ Μόρο η ΑΕΚ
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις μεταγραφές Ιανουαρίου. Μετά την απόκτηση του Ιταλού Μπελότι, η ΑΕΚ απέκτησε το συμπατριώτη του Φιλίπο Νταλ Μόρο, ενώ αναμένει την άφιξη του Αργεντίνου Πάμπλο Ντανιέλ Καντέρο.
26
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις μεταγραφές Ιανουαρίου. Μετά την απόκτηση του Ιταλού Μπελότι, η ΑΕΚ απέκτησε το συμπατριώτη του Φιλίπο Νταλ Μόρο, ενώ αναμένει την άφιξη του Αργεντίνου Πάμπλο Ντανιέλ Καντέρο.
Ο Καντέρο βρίσκεται καθ οδόν για την Ελλάδα και αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, έχοντας στείλει ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.
Ο πρώην παίκτης της Εστουντιάντες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Ο Νταλ Μόρο, ανήκει στη Ρόμα και είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Τερνάνα, ομάδα β κατηγορίας Ιταλίας. Φέτος, όμως, δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε μόλις 5 συμμετοχές. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ και είναι 30 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Κλ. Βικελίδης» – Στο ΟΑΚΑ με τον Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει το deal του Ντραγκόφσκι στην Βίντζεβ Λοτζ
- Το συγκινητικό αντίο του Τρέι Γιανγκ στους Χοκς (pic)
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του
- Το respect του ΛεΜπρόν στην «υπόκλιση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον»
- Κέρκεζ: «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Ολυμπιακός, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442