Οι καλύτεροι πυγμάχοι της Ευρώπης λαμβάνουν από την Τρίτη μέρος στο διεθνές τουρνουά ανδρών 21ο Κύπελλο Ακρόπολις που διεξάγεται στο δημοτικό γυμναστήριο του Ρέντη, στον Πειραιά.
Οι καλύτεροι πυγμάχοι της Ευρώπης λαμβάνουν από την Τρίτη μέρος στο διεθνές τουρνουά ανδρών 21ο Κύπελλο Ακρόπολις που διεξάγεται στο δημοτικό γυμναστήριο του Ρέντη, στον Πειραιά.
Στους αγώνες, που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, συμμετέχουν 231 πυγμάχοι από όλες της χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μέσω του τουρνουά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Τα εισιτήρια για το Σίδνεϊ είναι δύο από κάθε κατηγορία, ενώ για τη Φινλανδία τέσσερα από κάθε κατηγορία.
Από ελληνικής πλευράς, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς θα διεκδικήσουν οι Μικαελιάν (54 κιλά), Ουζλιάν (60 κ.), Κοτάκος (67 κ.), Γιαννούλας (75 κ.) και Ασλανίδης (91 κ.). Οσον αφορά στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την πρόκρισή τους θα διεκδικήσουν οι Αρναούτης (57 κ.), Ζαμπίδης (63,5 κ.), Κωστίδης (71 κ.) και Κοφίνης (91 κ.).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους