Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές που διανοίγονται για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης θα συζητηθούν τη Δευτέρα, στη διάρκεια της ημερίδας Θεσσαλονίκη - Διαβαλκανικό Κέντρο: Νέες προοπτικές και ευκαιρίες για τον τουριστικό κλάδο.
Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές που διανοίγονται για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης θα συζητηθούν τη Δευτέρα, στη διάρκεια της ημερίδας Θεσσαλονίκη – Διαβαλκανικό Κέντρο: Νέες προοπτικές και ευκαιρίες για τον τουριστικό κλάδο.
Τη διοργάνωση της ημερίδας έχουν αναλάβει η τοπική Ενωση Ξενοδόχων, η εταιρεία Impact-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και το European University.
Οι ομιλητές είναι ο Α.Θωμόπουλος, αντιπρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων, ο καθηγητής του European University Β.Τοντόροφ, ο τέως γενικός διευθυντής του ΕΟΤ και ο οικονομολόγος Σπύρος Ηλιόπουλος.
Η ημερίδα θα έχει αρχικά ενημερωτικό χαρακτήρα, αλλά συγχρόνως φιλοδοξεί να προκαλέσει ενδιαφέρον και προβληματισμό για τις ευκαιρίες που διανοίγονται στον τουριστικό τομέα.