Κατερίνα Καινούργιου: Ηχηρή απουσία από την εκπομπή της
Τι συνέβη;
Με μια ηχηρή απουσία ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει πως σήμερα δεν θα βρίσκεται στο πάνελ ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ένα πρόβλημα υγείας και δεν τον άφησε να βρεθεί κοντά τους.
- Διαβάστε επίσης: «Τι τα θες καλή μου αφού δεν μπορείς να περπατήσεις» – Γκρεμοτσακίστηκε στον «αέρα» η Καινούργιου
«Καλημέρα σας αγαπημένοι μου τηλεθεατές, ο Ανδρέας μας είναι λίγο άρρωστος, είναι αδιάθετος αλλά όλα καλά».
Μετά την ανακοίνωση αυτή, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε αμέσως στη θεματολογία της εκπομπής, ενώ αναφέρθηκε και στο σεισμό που σημειώθηκε σήμερα (29/11) το πρωί.
Δείτε όσα είπε
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2006 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)











![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-150x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-klein-arb98T7qFi4-unsplash-315x220.jpg)

















![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442