Πέτρος Φιλιππίδης: Οι φόβοι, η κακή ψυχολογία και η απώλεια των κιλών μέσα στη φυλακή
Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο οποίος κατηγορείται για για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.
Ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, στον Alpha, λέγοντας ότι άδικα του έχουν στερήσει την ελευθερία του.
«Είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα εξεταστεί η πρώτη καταγγέλλουσα από τις δύο άλλες συναδέλφους μου. Κρίμα που δεν είναι ανοιχτές οι θύρες ώστε ο κόσμος να πληροφορείται τι έωλες κατηγορίες υπάρχουν εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη που του έχουν στερήσει για τόσους μήνες την ελευθερία του», είπε.
Ερωτηθείς ο κ. Δημητρακόπουλος αν ο ηθοποιός θέλει και ο ίδιος να κάνει ερωτήσεις, είπε: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει ερωτήσεις, έχει το δικαίωμα αυτό», τόνισε.
«Χάλια ψυχολογικά»
Αναφορικά με το πώς είναι ο ίδιος, αποκάλυψε:
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι χάλια ψυχολογικά και μάλιστα όταν αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες, οι οποίες είναι βάναυσες», είπε.
Αμέσως μετά η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φανερά αδυνατισμένος ενώ στο πλευρό του έχει την σύζυγό του και σήμερα.
Για λίγο που άνοιξε η πόρτα η Ελπίδα Νίνου μπήκε μέσα για να τον στηρίξει.
Όπως συμπλήρωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού, η ακροαματική διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβρη.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442