Πέτρος Φιλιππίδης: Οι φόβοι, η κακή ψυχολογία και η απώλεια των κιλών μέσα στη φυλακή
Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο οποίος κατηγορείται για για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.
Ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, στον Alpha, λέγοντας ότι άδικα του έχουν στερήσει την ελευθερία του.
«Είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα εξεταστεί η πρώτη καταγγέλλουσα από τις δύο άλλες συναδέλφους μου. Κρίμα που δεν είναι ανοιχτές οι θύρες ώστε ο κόσμος να πληροφορείται τι έωλες κατηγορίες υπάρχουν εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη που του έχουν στερήσει για τόσους μήνες την ελευθερία του», είπε.
Ερωτηθείς ο κ. Δημητρακόπουλος αν ο ηθοποιός θέλει και ο ίδιος να κάνει ερωτήσεις, είπε: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει ερωτήσεις, έχει το δικαίωμα αυτό», τόνισε.
«Χάλια ψυχολογικά»
Αναφορικά με το πώς είναι ο ίδιος, αποκάλυψε:
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι χάλια ψυχολογικά και μάλιστα όταν αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες, οι οποίες είναι βάναυσες», είπε.
Αμέσως μετά η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φανερά αδυνατισμένος ενώ στο πλευρό του έχει την σύζυγό του και σήμερα.
Για λίγο που άνοιξε η πόρτα η Ελπίδα Νίνου μπήκε μέσα για να τον στηρίξει.
Όπως συμπλήρωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού, η ακροαματική διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβρη.
- Η ξεκάθαρη εντολή του «Μέντι»
- Ξεπέρασε τα 16 δισ. ευρώ ο τζίρος των σούπερ μάρκετ το 2025 – Στην κορυφή τα τρόφιμα
- «Η βοήθεια είναι στο δρόμο» – Ο Τραμπ καλεί τους Ιρανούς να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις
- Προβλήματα στην Παρτιζάν ενόψει Ολυμπιακού: Εκτός οι Μίλτον, Πάρκερ και Μπράουν
- Σπύρος Μελάς: Η φιλοθεάμων ομήγυρις στο Νησί της Μεσσηνίας
- «Are you Dead?» – Το μακάβριο app που έγινε viral για όσους ζουν μόνοι
- Συρία: Χιλιάδες Κούρδοι βγαίνουν στους δρόμους για να καταγγείλουν για τις σφαγές στο Χαλέπι
- Πώς η επιτυχία του Πελέ «γέννησε» τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής – Κομπίνες, ατυχήματα, βαρβαρότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)















![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442