Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (22/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Βούλγαρη, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 55χρονο πεζό υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες λίγο πριν από την οδό Ψελλού, στο ρεύμα εισόδου.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 55 ετών επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο όταν διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άνδρα στο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς ο 55χρονος είχε ήδη καταλήξει.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».