Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε στο «Ετιχαντ» με 3-0 της Μπρέντφορντ και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία επιβλήθηκε της Μπρέντφορντμε 3-0 στο «Etihad» για την 36η αγωνιστική της Premier League, και συνεχίζει να καταδιώκει την Άρσεναλ. Οι «πολίτες» είναι στο -2 από τους «κανονιέρηδες» έχοντας 74 βαθμούς έναντι 76 της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα.
Μετά από ένα… στείρο πρώτο ημίχρονο, το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να διώξει το «βάρος» ανοίγοντας το σκορ με τον Ζερεμί Ντοκού στο 60ο λεπτό του αγώνα. Ένα τέταρτο αργότερα ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ομάρ Μαρμούς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Πλέον, το βάρος πέφτει στους Λονδρέζους, που την Κυριακή (10/5) θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή με την Γουέστ Χαμ, η οποία «καίγεται» για τη νίκη στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η Βαλένθια πήγε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι και ο διευθύνων σύμβουλός της Βαλένθια ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Μπασκόνια για την ACB, ειδάλλως θα παραταχθεί με «νέους».
«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε στο «Ετιχαντ» με 3-0 της Μπρέντφορντ και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πέτυχε ο Παναιτωλικός και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε και οι φιλοξενούμενο αντέδρασαν στο β’ μέρος.