Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (27/04) λίγο μετά τις 15:00 στην περιοχή του Πλάτανου Αλμυρού Μαγνησίας, με μία 44χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, να χάνει τη ζωή της.
Η άτυχη γυναίκα φέρεται να κινούταν σε αγροτικό δρόμο με δίκυκλο όταν έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε. Η 44χρονη καταπλακώθηκε από το μηχανάκι με συνέπεια να τρατματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο για να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ΑΤ Αλμυρού.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων