Πολύτιμη νίκη για την πρόκριση στα Playoffs της GBL πέτυχε η Μύκονος Betsson στην τελευταία αναμέτρηση της για την κανονική περίοδο στο «νησί των ανέμων» επί του Περιστερίου Betsson με 92-88 για την 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Οι «νεοφώτιστοι» έφτασαν στο 9-14, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» υποχώρησαν σε ρεκόρ 13-10 και θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.
Κλειστό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να οικοδομήσουν μεγάλη διαφορά. Το Περιστέρι προηγήθηκε με βραχεία κεφαλή 18-19 στο τέλος της 1ης περιόδου κι ενώ είχε καταφέρει, μετά από σερί 8-0 να ξεφύγει με +7 (9-16). Η «μάχη» συνεχίστηκε στη 2η περίοδο, για το 42-38 υπέρ της Μυκόνου στο ημίχρονο (42-38), με τον Άπλμπι να εκμεταλλεύεται τη λάθος πάσα του Καρδένας, διαμορφώνοντας το 42-38.
Η Μύκονος μπήκε δυνατά στην 3η περίοδο και προηγήθηκε για πρώτη φορά με +11 (49-38), χάρη στον επιθετικό «οίστρο» των Κάναντι και Καββαδά. Το Περιστέρι μείωσε σε 55-53, αλλά ο Μάντζαρης… ξεδίπλωσε το ταλέντο και την εμπειρία του, οδηγώντας σε προβάδισμα με +11 (68-57) τους νησιώτες στο 30ό λεπτό. Στο 4ο δεκάλεπτο, οι Τζέικ Βαν-Τουμπεργκεν και Άλβαρο Καρδένας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δυσαρεστήσουν τη Μύκονο, αλλά ο Άμπλμπι, ο οποίος με γκολ φάουλ διαμόρφωσε το 89-82, 1:21» πριν τη λήξη και τον Καλίντ Μουρ με 3/6 βολές είπαν «όχι» στο Περιστέρι (92-88).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.