Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
Ασύλληπτη τραγωδία στο στάδιο «Αζτέκα» – Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του σταδίου και πέθανε πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στο Μεξικό και την Πορτογαλία.
Οπαδός σκοτώθηκε στο «Αζτέκα», καθώς έπεσε από τον δεύτερο όροφο του σταδίου πριν από την έναρξη του φιλικού ματς ανάμεσα στο Μεξικό και την Πορτογαλία.
Ο τραγικός επίλογος στη ζωή του άτυχου οπαδού γράφτηκε στο ανακαινισμένο στάδιο, όταν προσπάθησε να πηδήξει από το δεύτερο διάζωμα του σταδίου στο πρώτο και εν τέλει προσγειώθηκε στο ισόγειο.
Δείτε τη φωτογραφία από το «Αζτέκα»
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Mexican authorities have confirmed that a fan, under the influence of alcohol, died after trying to jump from the second level to the first level in the Estadio Azteca box seating area.
Οι αστυνομικές αρχές του Μεξικό επιβεβαίωσαν την είδηση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν υπό την επήρεια αλκόολ, έλαβε άμεσα ιατρική βοήθεια, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε.
Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε επιτυχημένο το πέρασμα του από τον σύλλογο σε συνέντευξή του, κατακρίνοντας όσους το αμφισβητούν.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.