Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Champions League και πλέον έχει απομείνει ένας στόχος για τους Πειραιώτες: Η κατάκτηση του 49ου πρωταθλήματος στη φετινή Stoiximan Super League!
Τα μάτια είναι εκεί καρφωμένα για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το back to back στο πρωτάθλημα.
Μάλιστα, οι Πειραιώτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για τη στοχοπροσήλωσή τους μέσα από μία ανάρτηση στα social media της ομάδας. Σε αυτή πρωταγωνιστούν τα μάτια των Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσου, Πασχαλάκη, Σιπιόνι και Ορτέγκα, με τη λεζάντα να γράφει «Με το βλέμμα στη Stoiximan Super League».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τα δημοσιεύματα για τον Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ και τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, όμως εμπλέκουν και έναν διαφορετικού είδους ψηλό ως εναλλακτική για τους ερυθρόλευκους