Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Εργκίν Αταμάν να μιλά μετά το ματς, στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου συνεχάρη τους παίκτες του και .
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, ο οποίος μίλησε εκ μέρους όλης της ομάδας και αφιέρωσε το τρόπαιο στον Τούρκο προπονητή, για την απώλεια της μητέρας του πριν από μερικές μέρες.
Ο Εργκίν Αταμάν χαιρέτησε έναν προς ένα τους παίκτες του και αγκαλιάστηκε με τον αρχηγό, Κώστα Σλούκα, ενώ είπε αμέσως μετά:
«Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά παρουσιάσατε εξαιρετικό μπάσκετ, με ομαδικό πνεύμα. Όλοι βοηθούσαν ο ένας τον άλλον. Όλοι ήθελαν να νικήσουν. Συγχαρητήρια λοιπόν. Τώρα με αυτήν τη δύναμη θα συνεχίσουμε για τους επόμενους στόχους μας. Τα επόμενα Κύπελλα. Πάμε»
Πριν όλοι μαζί φωνάξουν «Παναθηναϊκός», ο Κώστας Σλούκας πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στον κόουτς Αταμάν, είπε:
«Περιμένετε, περιμένετε. Αυτό το Κύπελλο είναι από όλη την ομάδα αφιερωμένο σε σένα και τη μητέρα σου. Από όλους μας», για να ακολουθήσουν χειροκροτήματα και το ευχαριστώ του Τούρκου κόουτς.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.