Γνωστή έγινε η εντεκάδα του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League με την ΑΕΛ Novibet. Η είδηση είναι η παρουσία του Χόρχε Σάντσες που κάνει ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα.
Ο Παβλένκα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τετράδα οι Σάντσες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα. Στον άξονα θα είναι οι Οζντόεφ, Ζαφείρης, στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης και πίσω του οι Χατσίδης, Τάισον και Ζίβκοβιτς.
Συνοπτικά η εντεκάδα του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Σάντσεζ, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Ζαφείρης, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Χατσίδης, Γιακουμάκης.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Τα πράγματα δεν πάνε όπως θα επιθυμούσε ο διεθνής άσος και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από το Μπερναμπέου είναι κάτι παραπάνω από πιθανό
Χαμός με τον Λιονέλ Μέσι, προσπάθησε να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι με 3-0 από την LAFC – Τον σταμάτησε ο Σουάρεζ.