Άρης: Η 11άδα των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι με την Κηφισιά
«Φρεσκάρισμα» στην 11άδα του Άρη για το σημερινό (22/2, 19:00) παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Καντεβέρε να είναι ένα από τα πέντε νέα πρόσωπα.
Άρης: Ο Μανόλο Χιμένεθανακάτεψε την τράπουλα και αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του σημερινού (22/2, 19:00) εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά για την 22η αγωνιστική τηςSuper League.
Πέντε είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, μεταξύ των οποίων ο Καντεβέρε, που θα πάρει θέση πίσω από τον Κουαμέ. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Διούδης και Τεχέρο, ενώ ξεκινούν και οι Δώνης και Γκαρέ. Επέστρεψε στην αποστολή και ο Μεντίλ.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Διούδη. Ο Τεχέρο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Φαντιγκά το αριστερό, ενώ οι Σούντμπεργκ και Φαμπιάνο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Οι Ράτσιτς και Γένσεν θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Γκαρέ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Δώνης στην αριστερή και ο Καντεβέρε πίσω από τον Κουαμέ, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι Καράι, Φρίντεκ, Μεντίλ, Κέρκεζ, Ρόουζ, Παναγίδης, Γιαννιώτας, Βοριαζίδης, Μπουσαΐντ, Νινγκ και Αλφαρέλα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο