Λαρεντζάκης: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες για να κατακτήσουμε αυτό το Κύπελλο»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μίλησε για την επιστροφή του, αλλά και τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το Μαρούσι με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό του Allwyn Final 8 και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ ενόψει του αγώνα.
Ο Λαρεντζάκης μίλησε για την επιστροφή του στη δράση και τόνισε ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του προκειμένου να συνεισφέρει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου για τους Πειραιώτες.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:
Πώς νιώθεις στην επιστροφή σου μετά τον τραυματισμό;
«Νιώθω πάρα πολύ καλά που επέστρεψα. Μέρα με τη μέρα νιώθω ακόμη καλύτερα και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να βοηθήσω και εγώ στην κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου».
Κάνε μας ένα σχόλιο σχετικά με τη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ήταν τόσο εύκολη η νίκη, όσο φάνηκε;
«Η ΑΕΚ είχε αρκετές απουσίες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι εμείς ήμασταν σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίξαμε σε υψηλή ένταση και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Επόμενος αντίπαλος είναι το Μαρούσι, που έκανε την έκπληξη κόντρα στον Άρη. Τι πρέπει να προσέξετε;
«Το Μαρούσι έπαιξε αρκετά καλά, επειδή το είδαμε το παιχνίδι. Είναι μια γεμάτη ομάδα, από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και να δείξουμε την σοβαρότητα που χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια, για να περάσουμε στον τελικό».
Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς έχει έρθει. Πιστεύεις ότι είστε έτοιμοι και για τον δεύτερο;
«Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαστε αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες για να κατακτήσουμε αυτό το Κύπελλο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.