Οι Τούρκοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με ωραίο σουτ του Γκαμπριέλ Σάρα.
Η χαρά τους, όμως, δεν κράτησε για πολύ. Με τη… σέντρα, η Γιουβέντους ισοφάρισε σε 1-1. Ο Τσακίρ απέκρουσε την κεφαλιά του Καλούλου, αλλά ο Κουπμάινερς πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 32’ ο ίδιος παίκτης με καταπληκτικό μακρινό σουτ νίκησε τον Τσακίρ και έκανε την ολική ανατροπή για τους Μπιανκονέρι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.