Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.
Μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η 11άδα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Μπιανκόν και Μπρούνο στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Μουζακίτης θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μαρτίνς, Τσικίνιο και Αντρέ Λουίζ στην τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Συνοπτικά η 11άδα: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Μπρούνο, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Αντρέ Λουίζ, Μαρτίνς και Ελ Κααμπί.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Λεβάντε πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης, με τις δύο ομάδες πλέον να έχουν δύο βαθμούς διαφορά στη μάχη για την παραμονή στη κατηγορία.