Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στη Λούτσα, κόστισε τη ζωή ενός 15χρονου. Άλλοι δυο έφηβοι (περίπου ίδιας ηλικίας) έχουν διακομιστεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα, τα παιδιά είχαν πάρει το αυτοκίνητο των γονιών του 15χρονου. Ο 15χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις επιβαίνοντες.
Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά ο 15χρονος δεν τα κατάφερε.
Το δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Σωτήρος, στη Λούτσα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).