Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν των Γιούτα Τζαζ στην παράταση με 129 -125 – Σαρωτικός ξανά ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ, που σταμάτησε στους 46 πόντους.
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν των Γιούτα Τζαζ στην παράταση με 129-125 και επέστρεψαν στις νίκες και φυσικά παρέμειναν στην κορυφή του NBA.
«Ενορχηστρωτής» της νίκης ήταν για ακόμη μία φορά ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ, ο οποίος σταμάτησε στους 46 πόντους.
Οι Θάντερ μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, πήραν το «θρίλερ» χάρη σε σουτ του MVP της περυσινής σεζόν, που έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί πέτυχε 9 πόντους και επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.
Ο Σάι μετά και από αυτό το παιχνίδι κόντρα στους Χόρνετς, έσπασε νέο ρεκόρ, καθώς συμπλήρωσε 109 συνεχόμενα ματς, με πάνω από 20 πόντους.
Άξιος συμπαραστάτης του Γκίλτζιους Αλεξάντερ στον αγώνα, ήταν ο Τσετ Χόλμγκρεν με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Για τους Γιούτα Τζαζ, εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Μάρκανεν με 29 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στο NBA
Σέλτικς-Νάγκετς 110-114
Χόρνετς-Ράπτορς 96-97
Πίστονς-Μπουλς 108-93
Σίξερς-Γουίζαρντς 131-110
Χοκς-Πέλικανς 117-100
Νετς-Μάτζικ 103-104
Νικς-Κλίπερς 123-111
Γκρίζλις-Σανς 98-117
Θάντερ-Τζαζ 129-125
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο οι μάγκες με τα μπλε
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442