Η ΑΕΚ πήρε τεράστιο διπλό μέσα στη Φλωρεντία, επικρατώντας με 1-0 της Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League. Όμως, στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί προβληματισμός, καθώς ο Ζίνι στο 88ο λεπτό αποχώρησε υποβασταζόμενος από το «Αρτέμιο Φράνκι» χωρίς να μπορεί να πατήσει το αριστερό του πόδι.
Ο Μάρκο Νίκολιτς ήταν καθησυχαστικός μετά την αναμέτρηση, τονίζοντας πως πρόβλημα του Ανγκολέζου επιθετικού δεν είναι πολύ σοβαρό.
Ο Ζίνι έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media, με μία φωτογραφία όπου έχει δεμένο το πόδι του, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές του και πως θα επιστρέψει σύντομα.
Η ανάρτηση του Ζίνι:
«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά ας και τις προσευχές. Τα λέμε σύντομα».
Σκηνές χάους επικράτησαν σε αγώνα πλέι οφ του πορτογαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν μετά από γενική σύρραξη και... τρομερό ξύλο, οι διαιτητές απέβαλλαν 11 παίκτες και έπειτα παρενέβη και εισαγγελέας.
Σκάνδαλο στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά τις αποκαλύψεις που κάνουν λόγο για ξέφρενα πάρτι με χρήση ουσιών, αλκοόλ και... παρέα πολυτελείας για πρώην και νυν παίκτες της Μίλαν, με «οργανωτή» τον Τεό Ερναντέζ.