Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε από τη Νομική, Πειθαρχική και Κανονιστική Επιτροπή της LNB ο Μάικ Τζέιμς.
Ο λόγος της «καμπάνας» του άσου της Μονακό δεν ήταν η αποβολή του από το ματς με τη Λε Μαν για το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά οι αναρτήσεις του και το ξέσπασμα κατά των διαιτητών στο X.
Έτσι, ο Βασίλης Σπανούληςδεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού γκαρντ στις εγχώριες αναμετρήσεις με Μπουργκ (23/11), Ντιζόν (6/12) και Στρασμπούργκ (14/12), ενώ δεν τίθεται θέμα παρουσίας του στα ματς της Euroleague και του γαλλικού κυπέλλου.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας