Ιταλία: Μητέρα σκότωσε τον 9χρονο γιο της – Τον μαχαίρωσε στο λαιμό
Γυναίκα με ψυχικά προβλήματα σκότωσε τον γιό της, εννέα ετών, έξω από την Τεργέστη
Τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Μούτζια, σε μικρή απόσταση από την Τεργέστη της Ιταλίας, όταν μια 55χρονη μητέρα με ψυχικά προβλήματα σκότωσε τον 9χρονο γιο της.
Συγκεκριμένα, η 55χρονη πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι από την κουζίνα και έκοψε τον λαιμό του ίδιου της του παιδιού μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η γυναίκα προσπάθησε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.
Η παιδοκτόνος βρισκόταν υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση από γιατρούς του τοπικού παραρτήματος δημόσιας υγείας, οι οποίοι θεωρούσαν την κατάστασή της «δύσκολη, αλλά όχι δραματική». Χθες βράδυ, στη διάρκεια κρίσης, σκότωσε τον γιό της, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα με μαχαιριές στον λαιμό.
Όταν έφτασαν οι καραμπινιέροι και οι πυροσβέστες, βρήκαν το παιδί νεκρό στην τουαλέτα του διαμερίσματος. Η παιδοκτόνος είχε χωρίσει από τον Ιταλό σύζυγό της.
Η 55χρονη πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι από την κουζίνα και έκοψε τον λαιμό του ίδιου της του παιδιού μέσα στο σπίτι τους
Η επιμέλεια του άτυχου εννιάχρονου παιδιού είχε ανατεθεί στον πατέρα του, αλλά κάθε εβδομάδα συναντούσε τη μητέρα του και περνούσε κάποιες ώρες μαζί της.
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε να υπάρξει τέτοιος επίλογος. Μπορώ να πω ότι ήμασταν στο πλευρό της οικογένειας από τότε που είχε γεννηθεί ο μικρός», δήλωσε ο δήμαρχος της Μούτζια. «Η οικογένεια είναι μέρος της κοινότητας. Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο πιο κοντά τους γίνεται», ανέφερε σύμφωνα με την DailyMail.
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442