Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Ουίπεστ στον Πειραιά για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League γυναικών και πλέον στρέφει την προσοχή του ξανά στις εγχώριες υποχρεώσεις.
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στη μάχη του πρωταθλήματος της Α1 και το απόγευμα της Τετάρτης (19:30) φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο για την 7η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube (OSFP TV).
«Να βελτιώνουμε την απόδοσή μας σε κάθε παιχνίδι»
Η περιφερειακή του Ολυμπιακού, Ειρήνη Νίνου, μίλησε για το ματς και ανέφερε τα εξής: «Αύριο (σ.σ. σήμερα 12/11), επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίζουμε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, βάσει και των αποτελεσμάτων μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά, εμείς έχουμε στόχο σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βελτιώνουμε την απόδοση μας σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου».
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Ο Ολυμπιακός κατέρρευσε στο τέταρτο δεκάλεπτο, έκανε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του και είδε το ρεκόρ του να πέφτει στο 8-7 - Εκτός δεκάδας οι Ερυθρόλευκοι.