Στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αφού είναι ανάμεσα στις κλήσεις του Ουαλίντ Ρεγκραγκί.
Η ομάδα της Αφρικής θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις τα οποία θα γίνουν στην Ταγγέρη απέναντι στη Μοζαμβίκη την επόμενη Παρασκευή (14 Νοεμβρίου) και την Ουγκάντα τέσσερις μέρες αργότερα (18/11).
Ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στα πλάνα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί ο οποίος τον εμπιστεύεται απόλυτα εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα στις κλήσεις βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναχί.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη