Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η κίνηση των συρμών στην Τροχιά 1, από «Νέα Ελβετία» προς «Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό», να πραγματοποιείται έως τον σταθμό «Ανάληψη».
Κατά το διάστημα της διακοπής, η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο μέσω της Τροχιάς 2, με τους επιβάτες να μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Πανεπιστήμιο».
Η ροή των δρομολογίων αποκαταστάθηκε πλήρως στις 10:40 και πλέον η γραμμή λειτουργεί ομαλά σε όλο το μήκος της, εξυπηρετώντας κανονικά το επιβατικό κοινό.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.