Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Δύο Γερμανοί στα ντέρμπι, ο Τσακαλίδης στο ματς του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ο Φέλιξ Τσβάιερ θα βρεθεί στο «Κλ. Βικελίδης» για το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό και θα έχει βοηθούς του τους Ρόμπερτ Κέμπτερ και Κρίστιαν Βίλφιντ Ντίετζ, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Γερμανός Γκουντέρ Αλεξάντερ Μάρτιν Περλ, με βοηθό τον Θανάση Τζήλο.
Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια διαιτητής θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν, με βοηθούς τους επίσης Γερμανούς Κρίστοφ Φαλκ Γκινσχ και Μάρκο Αχμίλερ, με VAR τον συμπατριώτη τους Μπέντζαμιν Φρανζ Κόρτους και AVAR τον Άγγελο Ευαγγέλου. Ο Τσακαλίδης θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό στη Λάρισα.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Κάουνας, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ομέρ Γιουρτσέβεν και δήλωσε αισιόδοξος για την πιθανότατα ο Ματίας Λεσόρ να αγωνιστεί φέτος.
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το Καλλιμάρμαρο και την ανακαίνισή του με χρυσή χορηγία της Capital Maritime & Trading Corp. και του προέδρου της, Ευάγγελου Μαρινάκη. Η ανακοίνωση στο σάιτ της ΕΟΕ.