Κοζάνη: Έκρηξη φιάλης οξυγόνου στο Τσοτύλι – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 54χρονος που ακρωτηριάστηκε
Έκρηξη φιάλης οξυγόνου σε μάντρα στο Τσοτύλι Κοζάνης - Δύο τραυματίες
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κοζάνης νοσηλεύεται ο 54χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε μάντρα με χωματουργικά μηχανήματα στο Τσοτύλι Κοζάνης το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το kozanimedia, ο πολυτραυματίας έχει εγκαύματα στο 60% του πρόσωπου και του θώρακα και έχει ακρωτηριαστεί σε άκρο του, ενώ θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αφού οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Κ.Υ. Τσοτυλίου, αρχικά, και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης αργότερα έδωσαν μεγάλη μάχη και κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν.
Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ένας δεύτερος τραυματίας 45 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προήλθε από φιάλη οξυγόνου.
Στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και η αστυνομία, που διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442