Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Καϊράτ στο Καζακστάν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League επικράτησε στο Αλμάτι με 1-0 της Ακτόμπε, έφτασε τους 49 βαθμούς και είναι τρεις μπροστά από την Αστάνα που έχει όμως ματς λιγότερο. Κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.
Η Καϊράτ Αλμάτι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Μέχρι το 52′ όταν ο Σατπάεβ με δυνατό σου έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Στα αρνητικά για την αντίπαλο του Ολυμπιακού ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Αναρμπέκοφ που αντικαταστάθηκε στο 13ο μόλις λεπτό.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.