Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Καϊράτ στο Καζακστάν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League επικράτησε στο Αλμάτι με 1-0 της Ακτόμπε, έφτασε τους 49 βαθμούς και είναι τρεις μπροστά από την Αστάνα που έχει όμως ματς λιγότερο. Κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.
Η Καϊράτ Αλμάτι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Μέχρι το 52′ όταν ο Σατπάεβ με δυνατό σου έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Στα αρνητικά για την αντίπαλο του Ολυμπιακού ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Αναρμπέκοφ που αντικαταστάθηκε στο 13ο μόλις λεπτό.
Φέτος ο Τεντόγλου έχει 4 άλματα στα 8,25, 8,23, 8.27 και 8,14 μέτρα ενώ απόψε (1/3) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε 8,22μ. δείχνοντας σταθερότητα που προμηνύει μεγαλύτερα άλματα προσεχώς.