Τότε ο Βάσκος τεχνικός είχε τιμωρημένους τους Ρεμί Καμπελά και Γκάμπριελ Στρεφέτσα, ενώ και ο Ζέλσον Μαρτίνς δεν ήταν 100% έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στους Αρκάδες, έτσι ο νεαρός Σταύρος Πνευμονίδης πήρε το χρίσμα.
Μία εβδομάδα αργότερα, ο Καμπελά και ο Στρεφέτσα έχουν επιστρέψει, ενώ και ο Ζέλσον είναι πια έτοιμος για τον αγώνα με τον Βόλο. Οι δύο πρώτοι βρίσκονται στον πάγκο, ενώ ο Πορτογάλος ξεκινά στο ένα άκρο της επίθεσης. Στο άλλο; Ο Πνευμονίδης που διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα για δεύτερο σερί παιχνίδι.
Έτσι ο Μεντιλίμπαρ δείχνει για ακόμη μία φορά πως δεν κάνει… χάρες σε κανέναν και ότι όποιος παίκτης δίνει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που εκείνος ζητά τότε θα έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του ανεξαρτήτου του ονόματος που γράφει η φανέλα στο πίσω μέρος.
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Γκαρθία, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Πνευμονίδης, Ελ Κααμπί
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Σημαντική στιγμή για τον Τούρκογλου και το τουρκικό μπάσκετ γενικότερα, καθώς ο παλαίμαχος φόργουορντ που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA, θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα για την 31η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Γουλβς για την 32η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών ταξιδεύει στο Λιντς της Αυστρίας, με στόχο την προσεχή Κυριακή να γιορτάσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2026, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία.