Ψάχνεται όσο δεν παίρνει ο Καρίμ Αντεγέμι. Ο 23χρονος σταρ της Ντόρτμουντ άλλαξε για τρίτη φορά μάνατζερ εν μέσω φημολογίας ότι τον θέλει η Γιουβέντους και ότι η τωρινή ομάδα του θα καταθέσει πρόταση για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.
Ο Καρίμ Αντεγέμι μπήκε στην ίδια «στέγη» με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λαμίν Γιαμάλ καθώς άλλαξε μάνατζερ και πήγε στην εταιρεία του Χόρχε Μέντες. Είναι η τρίτη αλλαγή ποδοσφαιρικού ατζέντη καθώς ο 23χρονος υπέγραψε πλέον με τον διάσημο Πορτογάλο υπερ-μάνατζερ Μέντες και την εταιρεία του, Gestifute. Αυτή η αλλαγή γίνεται μόλις λίγους μήνες αφότου ο Αντεγέμι είχε ενταχθεί στη γερμανική εταιρεία ROOF τον Φεβρουάριο του 2025. Πριν από αυτό, εκπροσωπούνταν από την EPIC, με την οποία είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2024.
Ο Μέντες, εκτός από τους Ρονάλντο, Γιαμάλ έχει στο πελατολόγιό του και τους Βιτίνια, Μπράντλεϊ Μπαρκόλα, Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα. Η απόφαση του Αντεγέμι δεν είναι τυχαία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sport Bild, η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Γερμανό διεθνή αυτό το καλοκαίρι και σχεδιάζει να καταθέσει προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, η ομάδα της Bundesliga ξεκαθάρισε ότι η προσφορά θα είναι κατώτερη του ποσού που θέλει για να παραχωρήσει τον Αντεγέμι. Παρά το γεγονός ότι 23χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, η Ντόρτμουντ σκοπεύει να προχωρήσει σε πρόταση για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της, καθώς τον θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό για το πρότζεκτ της.
Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει χαμός με τον Αντεγέμι. Όμως, η Ντόρτμουντ δεν τον έδωσε, αν και το ήθελαν οι Λίβερπουλ, Τσέλσι και Αρσεναλ. Εικάζεται ότι πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει, ειδικά μετά την, επιβεβαιωμένη και από τον ίδιο, αλλαγή μάνατζερ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.