Ρέιντζερς – Βικτόρια Πλζεν 3-0: Πάρτι πρόκρισης για τους Σκωτσέζους
Με τους Ντέσερς και Γκασαμά να κάνουν ό,τι θέλουν, η Ρέιντζερς νίκησε με 3-0 τη Βικτόρια Πλζεν και έκανε μεγάλο βήμα για τα πλέι οφ του Champions League.
Με το… 1,5 πόδι στα πλέι οφ του Champions League η Ρέιντζερς! Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντέσερς και Γκασαμά, οι Σκωτσέζοι διέλυσαν με 3-0 τη Βικτόρια Πλζεν και θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν» στη ρεβάνς για να χάσουν την πρόκριση.
Στο 15ο λεπτό ο Ντέσερς, που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος βασικός, βρήκε τον Γκασαμά και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 45′ ήταν σειρά του Ντέσερς να σκοράρει και να κάνει το 2-0 με πέναλτι. Το τελικό 3-0 έγραψε στο 51′ και πάλι ο Γκασαμά που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και πλέον ψάχνουν μία τεράστια ανατροπή την επόμενη εβδομάδα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League έχουν ως εξής:
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.