Επιστρέφει στη Μαρσέιγ ο Ομπαμεγιάνγκ
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επιστρέφει στη Μαρσέιγ και υπογράφει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο 2027.
Περιζήτητος από αρκετές ομάδες του Κόλπου-ανάμεσά τους η Αλ Ετιφάκ-, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ-Καντισίγια επέλεξε να επιστρέψει στην Μαρσέιγ.
Θα γυρίσει στη Μασσαλία ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του και θα υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2027, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «L’Equipe».
Πρώτος σκόρερ του Europa
Ο 36χρονος διεθνής επιθετικός από την Γκαμπόν (78 συμμετοχές, 35 γκολ), αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ τη σεζόν 2023-2024 (30 γκολ σε 51 εμφανίσεις), τερματίζοντας μεταξύ άλλων ως ο καλύτερος παίκτης και ο πρώτος σκόρερ στο Europa League (10 γκολ).
Στην… περιπέτειά του στη Σαουδική Αραβία, ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε 21 γκολ και έδωσε τρεις ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Βασιλιά, όπου έχασε από την Αλ-Ιτιχάντ.
- Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Κλ. Βικελίδης» – Στο ΟΑΚΑ με τον Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει το deal του Ντραγκόφσκι στην Βίντζεβ Λοτζ
- Το συγκινητικό αντίο του Τρέι Γιανγκ στους Χοκς (pic)
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του
- Το respect του ΛεΜπρόν στην «υπόκλιση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον»
- Κέρκεζ: «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Ολυμπιακός, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442