Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων έκανε πρεμιέρα, με τη νέα του μορφή, εδώ και λίγες μέρες, έχοντας προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, αφού επιβαρύνει κι άλλο το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που κανονικά θα απολάμβαναν τις διακοπές τους τώρα.
Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης, κατακρίνοντας ουσιαστικά τη FIFA και επισημαίνοντας ότι είναι η χειρότερη ιδέα που έχει εφαρμοστεί ποτέ στο ποδόσφαιρο.
Jurgen Klopp ?️
«The Club World Cup is the worst idea ever. People who have never had anything to do with day-to-day business are coming up with ideas. I fear that next season players will suffer injuries they’ve never had before. If not, then it’ll happen at the World Cup or… pic.twitter.com/qOfjIXm4w5
«Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι η χειρότερη ιδέα που έχει εφαρμοστεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με τις καθημερινές δουλειές έρχονται με ιδέες.
Φοβάμαι ότι την επόμενη σεζόν οι παίκτες θα υποστούν τραυματισμούς που δεν είχαν ποτέ πριν. Αν όχι, τότε θα συμβεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή αμέσως μετά».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά