Διανομέας έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Αρτέμιδα Αττικής (φωτογραφία αρχείου, επάνω, του Ραφαήλ Γεωργιάδη/Eurokinissi).
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες Κυριακή στις 19:35 στη διασταύρωση των οδών Αγίας Τριάδος και Ησιόδου.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον διανομέα στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Η μηχανή του 54χρονου διανομέα εκινείτο επί της Ησιόδου και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος, το οποίο εκινείτο επί της Αγίας Τριάδος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του διανομέα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Συνελήφθη ο οδηγός
Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί ενώ την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.
Οπως μεταδίδει το irafina.gr, ο άτυχος διανομέας εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας