Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε δημοσίευση νέων βίντεο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, από όσα έγιναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 91–83.
Οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία διάθεση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που τους κάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αλλά επιμένουν να καλούν τις αρχές να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη της πρασίνων.
Με ανάρτησή της, νωρίς το πρωί της Τρίτης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναδημοσιεύει κάποια από τα stories που έκανε μέσα από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα οποία καλεί να τον συλλάβουν και τα βάζει με τις αρχές και τους αδερφούς Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλο.
«Αναρωτιόμαστε: τα έχει δει αυτά η Πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές;», γράφει στην ανάρτηση και διερωτάται η ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)