Παίκτης της Μπάγερν είναι με κάθε επισημότητα ο Γιόναταν Τα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το 2029.
Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στους φετινούς πρωταθλητές Γερμανίας.
Ο Τα αποχωρεί από τη Λεβερκούζεν μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Με τη φανέλα του συλλόγου συμπλήρωσε συνολικά 374 εμφανίσεις και 15 γκολ.
Η δημοσίευση της Μπάγερν
?️ ???????? ??? ?? ??? ??????? ?
“I want to take on responsibility here and work hard every day so that we’re successful as a team and win lots of trophies together.”#ServusJonapic.twitter.com/kwgaTKWgpZ
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά