Παυλίδης: «Πάμε για το Κύπελλο»
Ο Βαγγέλης Παυλίδης τόνισε πως είναι σημαντικό να σκοράρει, αλλά η ουσία είναι στους τίτλους, θέλοντας να κατακτήσει πλέον το Κύπελλο Πορτογαλίας.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία με την φανέλα της Μπενφίκα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο.
Φέτος, ο επιθετικός της ομάδας από την Λισαβόνα έχει κάνει εξαιρετική σεζόν. Σε 52 εμφανίσεις έχει σκοράρει 29 φορές και έχει μοιράσει 12 ασιστ με την φανέλα των «αετών». Μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας, τόνισε πάντως πως είναι πιο σημαντικοί οι τίτλοι από τα γκολ και τα ατομικά ρεκόρ.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βαγγέλη Παυλίδη:
«Πρέπει να σηκωθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε για το Κύπελλο, για μας και τους φιλάθλους μας. Είναι ένας τίτλος και αυτή η ομάδα είναι μεγάλη και θέλει τίτλους. Για μένα είναι σημαντικό να σκοράρω, αλλά πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε τρόπαια, γι’ αυτό προσπαθώ πάντα.
Αντιμετωπίσαμε ήδη φέτος τρεις φορές τη Σπόρτινγκ και καμία φορά δεν ήμασταν υποδεέστεροι. Τα παιχνίδια ήταν μοιρασμένα και χάσαμε το πρωτάθλημα για δύο βαθμούς που πετάξαμε σε ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε εύκολα κερδίσει».
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442