Λάκης Γαβαλάς: Σχολιάζει την εμφάνιση της Κλαυδίας στο τελικό της Eurovision 2025
Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει για τη γνωριμία του με την Κλαυδία.
Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του ΜΕGA «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας μίλησε για την βραδιά της Eurovision.
Λάκης Γαβαλάς: Τι λέει για τη γνωριμία του με την Κλαυδία
«Παρακολουθώ την Κλαυδία από τότε που ήταν 15 ετών γιατί μοιάζει την ανιψιά μου. Έχει μια τέτοια πειθαρχία, ένα τέτοιο βάδισμα σε αυτό που θέλει να πρεσβεύσει. Από την άλλη πλευρά η τόση ποιότητα και το στιλ δεν μπορώ να την πάρω στο μαγαζί μου.
Δεν θα το χαράμιζα αυτό το κορίτσι. Από την άλλη πλευρά φυσικά πρέπει να ζήσει κάποιος, να δείξει την αξία του και δεν ξέρεις πού να τον τοποθετήσεις. Λατρεύω τους σχεδιαστές που έκαναν το ρούχο της. Στην αρχή είπα «ωχ γιατί τόσο πολύ σοβαρό;», μετά όμως όταν έλεγξα το ρούχο είπα «εδώ είμαστε». Δεν θα έβαζα αυτό το μανίκι – χελιδόνι.»
Λάκης Γαβαλάς: «Με χάλασε η αλλαγή του ρούχου»
«Δεν θα την ήθελα. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές στα stage και στην Eurovision. Κατάλαβα τον συμβολικό χαρακτήρα της εμφάνισης», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.
«Η γνώμη μου είναι ότι είναι άσχημο να θυμίζουμε σε μέρες χαράς κάτι που είναι πένθιμο. Εμείς όμως που κατέχουμε την ιστορία και είναι τραγική, ξέρουμε τον σκοπό του τραγουδιού, και ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα. Όμως αυτό δεν το ξέρει ο καθένας. Τα show τα βάζω σε μία άλλη μεριά», συνέχισε.
Στην συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων της Eurovision.
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)























![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442