Ολυμπιακός για Μεντιλίμπαρ: «Αυτό είναι σωστό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό» (pic, vid)
Ο Ολυμπιακός πήρε το νταμπλ στα 100 χρόνια του, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να προσθέτει ένα ακόμη τρόπαιο με τους «ερυθρόλευκους». Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ για τον Βάσκο και ένα ακόμη πανηγυρικό βίντεο από τα αποδυτήρια!
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζει να γράφει Ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μετά την κατάκτηση του Europa Conference League την περσινή σεζόν, ο Βάσκος τεχνικός οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στο νταμπλ, κατά την ιστορική σεζόν των 100 χρόνων «ζωής» του συλλόγου.
Λίγη ώρα μετά τον νικηφόρο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με το 2-0 των Πειραιωτών επί του ΟΦΗ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μια ανάρτηση για να τιμήσει τον προπονητή της ομάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να γράφουν χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι σωστό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό».
Δείτε την ανάρτηση:
Νωρίτερα, στα social media της ομάδας είχε ανέβει και ένα πανηγυρικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, με τους «ερυθρόλευκους» να το χαίρονται με την καρδιά τους.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.