
Λεβερκούζεν: Ο Φάμπρεγκας φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αλόνσο
Σύμφωνα με γερμανικά μέσα, η Λεβερκούζεν φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Τσάμπι Αλόνσο και έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Κόμο για τον Σεσκ Φάμπρεγας.
Με τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στην αγορά για εύρεση νέου προπονητή και απ’ ότι φαίνεται έχει ήδη βρει τον εκλεκτό. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, οι Γερμανοί θέλουν ξανά Ισπανό να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, με τον Σεσκ Φάμπρεγκας να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους.
Η σχετική ανάρτηση για τον Φάμπρεγκας:
🚨🆕 Cesc #Fabregas remains the absolute top candidate for Bayer 04 Leverkusen!
So far, Fabregas has NOT personally turned down B04.
Leverkusen are still in direct contact with Como, and negotiations are ongoing – but proving to be very complicated. Fabregas does not have a… pic.twitter.com/QYSHSmyes9
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) May 16, 2025
Ο προπονητής της Κόμο, όπως σημειώνει ο Γερμανός, μπορεί να είναι ο νούμερο ένα στόχος των «ασπιρινών», αλλά οι Ιταλοί δεν δείχνουν πρόθυμοι να αφήσουν τον κόουτς τους να αποχωρήσει, καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια. Για την ώρα, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και ο ίδιος ο Φάμπρεγας δεν έχει πει όχι στην πρόταση της Μπάγερ.
Σε περίπτωση που χαλάσει η μεταγραφή του 38χρονου και η Λεβερκούζεν δεν καταφέρει να τον αποκτήσει, τότε ακούγεται πως οι Γερμανοί θα στραφούν στον πρώην τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μποταφόγκο 1-0: Νίκη χωρίς αντίκρισμα, οι Βραζιλιάνοι πήραν την πρόκριση
- Σιάτλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Άνετα στους «16» οι Γάλλοι (vids)
- Πέσιτς: «Η απόφαση της Euroleague για επέκταση είναι ενάντια στο μπάσκετ»
- Σάρι: «Η Premier League είναι το NBA, το καταλαβαίνεις από τα πάντα»
- Άρης: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Άλβαρο (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις