Νότιγχαμ: Σε τεχνητό κώμα ο Αβονίγι μετά από χειρουργείο, καθησυχαστικοί οι γιατροί
Ο Τάιβο Αβονίγι μπήκε στο χειρουργείο, όλα πήγαν καλά, ωστόσο οι γιατροί έπρεπε να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα ούτως ώστε να συνεχιστεί η επέμβαση την Τετάρτη (14/05).
Ο Τάιβο Αβορίγι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λέστερ (2-2) για την 36η της Premier League και όπως προέκυψε, η κατάστασή του ήταν πιο σοβαρή απ’ ότι αρχικά είχε φανεί.
Ο Νιγηριανός φορ χτύπησε με δύναμη στο δοκάρι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Παρότι αρχικά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω του έντονου πόνου.
Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η επέμβαση
Τη Δευτέρα (12/5) μπήκε στο νοσοκομείο και την Τρίτη υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί του ενημέρωσαν ότι η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, όμως ο αθλητής έπρεπε να μείνει σε τεχνητό κώμα, προκειμένου η επέμβαση να συνεχιστεί και την Τετάρτη (14/5).
UPDATE: Taiwo Awoniyi has been placed into an induced coma and is receiving intensive care following ‘urgent’ surgery. Early signs are thought to be positive. Aim is to complete his operation tomorrow. https://t.co/T6sEYJz27Y
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω μετά την ήττα του με 3-2 από τον Παναργειακό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ του Β΄ ομίλου. Σώθηκαν Ελλάς Σύρου και Athens Kallithea μετά το μεταξύ τους 0-0.
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής των play-off. Με Βάργκα-Ζίνι βασικούς η ομάδα του Νίκολιτς, με Λόβρεν αυτή του Λουτσέσκου.