Ο ατζέντης του Γιάννη Κωνσταντέλια, Λεωνίδας Αθανασούλας, διέψευσε κατηγορηματικά πως ο πελάτης του προτίθεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να πάρει μεταγραφή στη Ζενίτ.
Την Πέμπτη, ένα ρεπορτάζ Ρώσου δημοσιογράφου, ανέφερε πως ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης δίνει 20 εκατομμύρια στον Δικέφαλο του Βορρά για την αγορά του 22χρονου Βολιώτη και πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.
Διπλή διάψευση
Ωστόσο, γρήγορα ο ρωσικός σύλλογος διέψευσε το ρεπορτάζ και η επόμενη πλέον διάψευση έρχεται από την πλευρά του παίκτη. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή τόνισε σε δήλωσή του πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον ΠΑΟΚ για να πάει στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, με τις ομάδες της χώρας άλλωστε να είναι αποκλεισμένες και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της εισβολής στην Ουκρανία. «Ο Γιάννης δεν σκοπεύει να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα από το ρωσικό πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
🗣️ ProStar agent Leonidas Athanasoulas denies Giannis Konstantelias will leave PAOK for Zenit despite talk of negotiations. “Giannis does not intend to leave PAOK and join a club from the Russian Championship”. pic.twitter.com/TIXIAITzd9
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.