Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναντολού Έφες στο ΟΑΚΑ και έτσι πήρε μια μεγάλη πρόκριση στο Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι.
Εκεί τον περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 στη σειρά και θα είναι κι εκείνος στη μεγάλη γιορτή της διοργάνωσης.
Έτσι, αυτή είναι η δεύτερη σερί φορά που οι δύο «αιώνιοι» θα δώσουν τη παρών σε Final Four, όπως είχαν κάνει πέρσι στο Βερολίνου, όπου Πράσινοι κατέκτησαν τον τίτλο.
Μάλιστα, αυτό το back to back είχε να συμβεί εδώ και 30 χρόνια! Αρχικά είχαν λάβει μέρος στο Final Four του Τελ Αβίβ το 1994 όπου είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον Παναθηναϊκό, όπως και την επόμενη χρονιά, το 1995, στη Σαραγόσα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.