Ο Λορέντζο Μουζέτι άφησε εκτός συνέχειας στο Open της Μαδρίτης τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το καλό του ξεκίνημα. Ο Τσιτσιπάς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε για την ήττα από τον Ιταλό και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εμφάνισή του.
Όσα είπε ο Τσιτσιπάς
«Ο Λορέντσο έπαιξε καλύτερο τένις από ότι εγώ, δεν μπόρεσα να πετύχω όσα πέτυχε στο παιχνίδι. Έπαιξε με περισσότερη δύναμη, βρήκε τις γωνίες καλύτερα από ότι εγώ. Δεν είχα την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε. Είναι πολύ απογοητευτικό που στην προπόνηση είμαι καλά, αλλά στο παιχνίδι όχι.
Νίκησα το παιχνίδι με τον Στρουφ και ένιωθα καλά. Δεν ξέρω, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θα περιμένω την επόμενη ευκαιρία. Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου, όλοι είμαστε απογοητευμένοι τώρα. Ίσως πρέπει να είμαι πιο δραστήριος στο κορτ. Είναι απογοητευτικό γιατί ξέρω ότι έχω την ικανότητα να τα πάω καλύτερα, αλλά χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ τι ακολουθεί».
Ο Ελληνας τενίστας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε με 5-2 γκέιμς στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έπαθε μπλακ – άουτ και ο Ιταλός με πέντε σερί γκέιμς έκανε το 7-5 και το 1-0 στα σετ. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τον Μουσέτι να έχει καλύτερα χτυπήματα στο τάι μπρέικ και με 7-3 να κάνει το 2-0, που του έδωσε τη νίκη και το εισιτήριο για την τελική 16άδα του τουρνουά.
Δεύτερη σερί ήττα από τον Λορέντζο Μουσέτι για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που είχε ηττηθεί από τον Ιταλό και στο Μόντε Κάρλο (1-2). Ο Ελληνας τενίστας μαζεύει πλέον τα πράγματά του για να ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου θα αγωνιστεί στο 1000άρι τουρνουά της ιταλικής πρωτεύουσας, ενώ ο Μουσέτι στους «16» θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.