Athens Kallithea – Λεβαδειακός 0-3: Διπλό παραμονής για τους Βοιωτούς
Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-0 της Athens Kallithea στη Λεωφόρο, εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του και έστειλε την αντίπαλό του πιο κοντά στον υποβιβασμό.
Κυρίαρχος Λεβαδειακός νίκησε άνετα με 3-0 την Athens Kallithea στη Λεωφόρο για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και «καθάρισε» με την παραμονή του. Αντίθετα οι γηπεδούχοι, σε συνδυασμό και με το διπλό του Βόλου επί της Λαμίας, είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.
Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές στο ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 34′ με κεφαλιά του Τσάπρα από κόρνερ. Στο 48′ ο Βήχος έκανε το γύρισμα και ο Μπάλτσι με σουτ το 0-2 ενώ το 0-3 διαμόρφωσε στο 81′ ο Όζμπολτ από ασίστ του Τσάπρα.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.