Στην Αθήνα επέστρεψαν τα «χρυσά» κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών που κατέκτησαν πριν από λίγες ώρες το World Cup που έγινε στην Κίνα, αφού επικράτησε με 13-9 της Ουγγαρίας.
Στο αεροδρόμιο τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη περίμενε πλήθος κόσμου για να υποδεχθεί τις νικήτριες του τουρνουά και να τις αποθεώσει.
Μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες, κρατώντας και το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια, η αρχηγός της ομάδας Ελευθερία Πλευρίτου προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Είμαστε πανευτυχείς, είναι κάτι για το οποίο αγωνιζόμασταν πολλά χρόνια. Τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο πήραμε μετάλλιο το 2012 που ήταν η πρώτη μου διοργάνωση, οπότε είναι πολλά χρόνια η διαφορά. Τώρα είναι το χρυσό, φυσικά είναι διαφορετικό, το λέω και ανατριχιάζω.
Τώρα είμαστε αρκετά κουρασμένες, μπορεί να μη φαίνεται, αλλά θέλουμε σε κάθε τουρνουά να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οπότε αναμένουμε το καλοκαίρι για τη Σιγκαπούρη».
Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή στην Εθνική ομάδα:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.