Ο Ναν «έπιασε» Βεζένκοφ και Ντε Κολό
Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε MVP της Euroleague και παράλληλα κατέκτησε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, όντας έτσι ο τρίτος παίκτης που το καταφέρνει την ίδια σεζόν.
Η Euroleague γνωστοποίησε πριν λίγες ώρες πως ο Κέντρικ Ναν είναι ο MVP της κανονικής περιόδου, με τον Αμερικανό να έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή σεζόν φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Μάλιστα, κάποιες μέρες νωρίτερα, ο 29χρονος εκρηκτικός γκαρντ είχε λάβει και ο βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, το οποίο και εξασφάλισε την τελευταία αγωνιστική στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.
Έτσι ο Ναν έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που καταφέρνει να πάρει τόσο το MVP, όσο και το «Alphonso Ford Trophy» την ίδια αγωνιστική περίοδο.
Για την ιστορία, ο πρώτος αθλητής που σημείωσε την εν λόγω επιτυχία ήταν ο Νάντο Ντε Κολό τη σεζόν 2015-16, ενώ ο δεύτερος ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ τη σεζόν 2022-23.
- Ίντερ – Μπολόνια 3-1: Επέστρεψαν στην κορυφή οι Νερατζούρι
- ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μπάρναμπας Βάργκα
- Νότια Αφρική – Καμερούν 1-2: Πέρασε στα προημιτελικά και «σφράγισε» το ραντεβού με το Μαρόκο
- Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Νιλικίνα – Αμφίβολος για Φενερμπαχτσέ (pics)
- Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ταϊρίκ Τζόουνς
- Τσιτσιπάς: «Τελικός Grand Slam, δεν θα πιω αλκοόλ και θα κόψω τη ζάχαρη» (vid)
- Ο «Χάαλαντ» της Μπρέντφορντ είναι Βραζιλιάνος – Έχει… τρελάνει την Αγγλία ο Ιγκόρ Τιάγκο
- Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1: Ο Έντσο στο 90+5′ έκανε δώρο στην Άρσεναλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442