Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια εκτός top-15 ο Τσιτσιπάς

Για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια εκτός top-15 ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του από τον Μουζέτι, αναμένεται να μείνει εκτός των πρώτων 15 θέσεων της κατάταξης για πρώτη φορά μετά το 2018.

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Μουζέτι, με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-4), στο Μονακό, για τα προημιτελικά του 1000αριου του Μόντε Κάρλο. Έπειτα από την απροσδόκητη αυτή ήττα, ο Έλληνας αθλητής ενδέχεται να πέσει στη θέση νούμερο 16 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, με το νέο ranking να γίνεται γνωστό την ερχόμενη Δευτέρα.

Πότε συνέβη τελευταία φορά

Ο 26χρονος ήταν μέσα στην πρώτη 15αδα εδώ και επτά χρόνια, ενώ η τελευταία φορά που είχε πάρει χαμηλότερη θέση, ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν είχε βρεθεί ξανά στο νούμερο 16.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς ήταν πριν κάποια χρόνια τρίτος στον κόσμο. Πλέον, ο Έλληνας τενίστας επικεντρώνεται στο 500αρι της Βαρκελώνης, όπου την Κυριακή (13/4), θα αντιμετωπίσει τον Ράιλι Οπέλκα, από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο